V nákupním košíku nejsou žádné produkty
Domů Recepty
Krkovička na grilu podle Starýho Fotra

Krkovička na grilu podle Starýho Fotra

Starej Fotr se zamiloval do peleťáku, který jsme mu zapůjčili. Na své zahradě Starej fotr vybalil peletového macka – Austin XL Pit Boss. Sám o sobě říká, že je v BBQ začátečníkem. Takže i jeho dnešní recept je prý jednodušší. A co že se podává? Šťavnatá krkovička na grilu. Dost řečí – jde se ke […]

Přečíst článek
Pikantní vepřová panenka se zázvorovou omáčkou

Pikantní vepřová panenka se zázvorovou omáčkou

Vítáme vás u našeho prvního receptu na gril v roce 2023. Dneska nás čeká pikantní záležitost – vepřová panenka se zázvorovou omáčkou. Panenku budeme připravovat v kotlovém grilu Weber, ale samozřejmě tuhle dobrotu lze připravit v jakémkoliv grilu. Pokud vás recept zaujme, tak se ho nebojte vyzkoušet, je to velice jednoduché. Suroviny: Na panenku: 800 g vepřové panenky1 lžíce oleje2 […]

Přečíst článek
Klobásy ze spáleného lilku s pepřem a mákem

Klobásy ze spáleného lilku s pepřem a mákem

Zcela netradiční a odvážná kombinace, která jednoho nenechá spát a druhý jí bude bezmezně milovat. Na začátku je potřeba říct, že se jedná o výrazné klobásy, které svou chutí mohou nejednoho milovníka uzenin překvapit. Nebojte se ale experimentovat. K vínu jsou totiž absolutně skvělé! Nejlépe se pojí se suchým červeným. Já preferuji například argentinský Malbec.  Pojďme tedy na pokračování […]

Přečíst článek
Paprikové klobásy ze spálených paprik

Paprikové klobásy ze spálených paprik

Papriková klobása je moje nejoblíbenější klobása vůbec. Vyvážená chuť, na pozadí můj milovaný kmín – k pivu ideální. Podle mého, prostě neexistuje univerzálnější mlska! Tahle verze paprikové klobásy dostane dobrý chuťový kopanec od spálených paprik, které hezky zahrají na pozadí celé chuti a udělají vám radost. Faktem ovšem je, že trvanlivost těchto klobás je nižší, než […]

Přečíst článek
Klasická uzená krkovička

Klasická uzená krkovička

Přinášíme vám další recept pro domácí udírny a tentokrát to bude absolutní tuzemská klasika – uzená krkovička, oblíbený kus uzeného masa, který se dá připravit na několik různých způsobů. S bramborovým knedlíkem a zelím, s bramborou kaší a pořádnou nakládačkou, anebo také s křenovou omáčkou. Možností je spousta, těžko zjistíme, který z receptů mají Češi nejraději. Ale nejspíš se […]

Přečíst článek
Pastrami z domácí udírny od MAD BBQ

Pastrami z domácí udírny od MAD BBQ

Původem se jedná o delikatesu z Rumunska. Ale přivlastnili jí američané a jejich pastrami sandwich je chloubou tamního streetfoodu. No není divu, je to totiž fakt hodně dobrý. Tak moc, že o tom budete psát mamce domů ještě týden potom, co už bude lednička řádně vyluxovaná. Abyste si ale mohli tento legendární sandwich udělat, budete nejdřív […]

Přečíst článek
Bobův uzený kapr

Bobův uzený kapr

Blíží se Vánoce a s nimi je pevně spjatá jedna typická česká ryba. Ano samozřejmě, je to kapr. Jenže ten se na Vánoce nemusí jenom smažit klasicky v trojobalu. Samozřejmě ho můžeme i udit. A další výhoda je, že udit kapří podkovy nemusíme pouze na Vánoce, ale klidně celý rok. Jen aktuálně máte jedinečnou možnost zakoupit kapra […]

Přečíst článek
Poctivý hot dog z domácí udírny

Poctivý hot dog z domácí udírny

Udělat si doma pořádný hot dog bývá docela obtížné. Sehnat kvalitní párek, který má navíc pořádný průměr, je občas hodno zkušeností Indiana Jonese. Mezi regály v obchoďáku tak často chybí jen ten valící se kámen a Sean Connery. Naštěstí stejně jako Harrison Ford se do této pěstní bitky klidně můžete pustit s revolverem v ruce. S receptem od […]

Přečíst článek
Hovězí brisket – král amerického BBQ

Hovězí brisket – král amerického BBQ

Kde sehnat nejlepší brisket? Brisket je kus masa, který u nás není moc často k vidění. Jedná se o hovězí hrudí, které je poměrně libové, avšak napříč celým kusem má proslulý kus tuku, který při pečení či grilování v celku dodá výslednému jídlo opravdu luxusní šťavnatost. Brisket se dá sehnat v např. v obchodím řetězci […]

Přečíst článek
Legendární uzená makrela

Legendární uzená makrela

Domácí uzená makrela. Jednoduchý a tradiční recept na uzenou makrelu od strejdy Boba.

Přečíst článek
Domácí paprikové klobásy z udírny od MAD BBQ

Domácí paprikové klobásy z udírny od MAD BBQ

Začínáte s uzením a přemýšlíte, jak si vyudit vlastní klobásky, které oslní sousedy i příbuzné, ale nebudou pro začátečníka moc náročné? Nebo hledáte spolehlivý a poměrně jednoduchý recept na nejlepší klobásy široko daleko? Pak čtěte dál. Náš kolega MAD BBQ vás provede celým procesem výroby v elektrické udírně. Suroviny: Na 1 kilogram masa použijeme toto […]

Přečíst článek
Špíz z vepřové panenky v pita chlebu

Špíz z vepřové panenky v pita chlebu

Domácí řecký gyros? I tak byste mohli pojmenovat tuhle jednoduchou dobrotu z vepřového špízu. Kombinace výrazné chuti masa, obohacená jemnou a svěží chutí domácích tzatziků. Vše servírované v křupavého pita chlebu. Tohle jídlo je tou pravou pochoutkou pro pohodové večery. Pojďte ho zkusit dřív, než bude úplně po sezóně. Suroviny: (4 porce) Špíz: 800g vepřové […]

Přečíst článek
Kuřecí křídla buffalo & dip z modrého sýra

Kuřecí křídla buffalo & dip z modrého sýra

Recept na grilovaná kuřecí křídla buffalo a dip z modrého sýra.

Přečíst článek
Originální neapolská pizza z pece Cozze

Originální neapolská pizza z pece Cozze

Základem pravé neapolské pizzy je těsto a kvalitní suroviny z Itálie. Po důkladném brouzdání po internetu jsme se rozhodli, že vyzkoušíme tento recept, kde by těsto mělo být nadýchané a zároveň křupavé, dle hodnocení zřejmě nejlepší neapolská pizza. Těsto si pizzař z pravidla ladí celý život, aby dosáhl dokonalosti.  Základem a tajemstvím všech perfektních pizz je domácí […]

Přečíst článek
Báhn Mì Bageta

Báhn Mì Bageta

Dnes pro vás máme recept s vůní Asie. V téhle Bahn Mi bagetě najdete, kromě dokonale propečeného a libového bůčku naloženého v marinádě inspirované vietnamskou kuchyní, spoustu zeleniny, bylinek i jemnou majonézu. Chcete dostat svoje hosty do kolen? Pak musíte vytáhnout peleťák GMG Peak Prime a tenhle recept! Suroviny (8 porcí): 1,5kg bůčku bez kosti […]

Přečíst článek
Grilovaná treska s holandskou omáčkou

Grilovaná treska s holandskou omáčkou

V létě je ideální na gril hodit jenom lehkou rybu a zeleninu. Tuhle grilovanou tresku jsme konkrétně doplnili o luxusní holandskou omáčkou, pečené papriky s balkánským sýrem a grilované brambory. Použili jsme hvězdu na poli peletových grilů – Lousianu Premier 800 , roztopili pelety Louisiana směs Blend a na přípravu vytáhli náčiní Steak Champ. Ingredience: […]

Přečíst článek
Buřty na pivu 

Buřty na pivu 

Klasika všech klasik, kterou v menu michelinských restaurací sice nenajdete, ale napadá vás snad větší klasika k studenému ležáku hořkému jako křen? Buřty na pivu musíte zkusit i ve vašem grilu. Suroviny:  10ks špekáčků0,5kg cibulepalice česneku1 ks červená paprika1 ks žlutá paprikachilli paprička100g chipotle papriček (nakládané v konzervě)0,5L rajčatového pyré0,5L černého piva300ml BBQ omáčky3 lžičky […]

Přečíst článek
Slaninové kuře & sýrové brambory

Slaninové kuře & sýrové brambory

Přečetli jste si titulek a napadá vás – to zní moc dobře, ale tuhle dobrotu na grilu neudělám? Chyba! Se správnou výbavou a naším postupem získáte slaninové kuře se sýrovými hranolky – lahodný oběd pro celou rodinu nebo parádní večeři pro vzácné hosty. Pojďme na to! Suroviny KUŘE:1 celé kuřeKoření BURT FINGER BBQ BACONPlechovka piva […]

Přečíst článek
Hovězí Cheeseburger

Hovězí Cheeseburger

Jedna z největších klasik, která chutná snad každému – pořádný šťavnatý hovězí cheeseburger plný čerstvé zeleniny a lahodné omáčky. Připravte si neodolatelný burger! Suroviny BURGER:1kg hovězího krku 4cl Jack Danielspepř sůlrub KOSMOS SPG BEEF (1 lžíce ) 3ks hamburgerových bulek 1 balení plátkové slaniny1 balení cheddaru (plátky) 2 rajčata3 kyselé okurky 1 červená cibulepolníček nebo […]

Přečíst článek
Ztracený bůček

Ztracený bůček

Pork Belly Burnt Ends nebo-li ztracený bůček od kluků z Redneck Burger je pochoutkou, která poslouží ať už jako finger food nebo i jako plnohodnotná lahodná večeře z grilu pro všechny milovníky vepřového masa. Sbíhají se vám sliny? Poradíme, jak na to!  Suroviny: 1,5 kg bůčku bez kosti a kůže 4 lžíce třtinového cukru 2-3 […]

Přečíst článek
Grilovaná vepřová žebra

Grilovaná vepřová žebra

Kolegové z Redneck Burger tenkrát připravili skvělý recept na klasická grilovaná vepřová žebra – jednoho z nejoblíbenějších pokrmů, se kterým se ve finále vypořádáte tvz. “rukama”. Nyní ale pokračujte očima na další řádky, ať víte jak na to. Suroviny: 3-4kg vepřových žeber americká hořčice máslo alobal Koření: rub KOSMOS SPG 2 lžičky sušeného česneku 2 lžičky […]

Přečíst článek
BBQ kuřecí křídla s farmářským dresinkem

BBQ kuřecí křídla s farmářským dresinkem

Připravte si lahodná grilovaná BBQ kuřecí křídla s farmářským dresinkem dle receptu od našich kolegů z Redneck Burger, kteří je připravovali v peletovém grilu GMG Peak Prime. Recept je ale jednoduchý a můžete použít i jakýkoli jiný typ grilu. Suroviny: 1,5kg kuřecích křídelKoření: LOOT N’ BOOTY BBQ – GOLD STAR CHICKENBBQ omáčka: JACK STACK BARBECUE […]

Přečíst článek

Mohlo by se Vám hodit

Věrnostní program Udíme Grilujeme

Věrnostní slevy podle lifetime útraty

Program obsahuje 3 stupně:
3 %, 5 % a 7 %

Věrnostní klub
SPECIALISTA S VÍCE NEŽ 15 LETY ZKUŠENOSTÍ!

Sledujte nás na Instagramu

Nezmeškejte žádné
novinky či slevy!