V nákupním košíku nejsou žádné produkty
Domů ReceptyUzení
Klobásy ze spáleného lilku s pepřem a mákem

Klobásy ze spáleného lilku s pepřem a mákem

Zcela netradiční a odvážná kombinace, která jednoho nenechá spát a druhý jí bude bezmezně milovat. Na začátku je potřeba říct, že se jedná o výrazné klobásy, které svou chutí mohou nejednoho milovníka uzenin překvapit. Nebojte se ale experimentovat. K vínu jsou totiž absolutně skvělé! Nejlépe se pojí se suchým červeným. Já preferuji například argentinský Malbec.  Pojďme tedy na pokračování […]

Přečíst článek
Paprikové klobásy ze spálených paprik

Paprikové klobásy ze spálených paprik

Papriková klobása je moje nejoblíbenější klobása vůbec. Vyvážená chuť, na pozadí můj milovaný kmín – k pivu ideální. Podle mého, prostě neexistuje univerzálnější mlska! Tahle verze paprikové klobásy dostane dobrý chuťový kopanec od spálených paprik, které hezky zahrají na pozadí celé chuti a udělají vám radost. Faktem ovšem je, že trvanlivost těchto klobás je nižší, než […]

Přečíst článek
Klasická uzená krkovička

Klasická uzená krkovička

Přinášíme vám další recept pro domácí udírny a tentokrát to bude absolutní tuzemská klasika – uzená krkovička, oblíbený kus uzeného masa, který se dá připravit na několik různých způsobů. S bramborovým knedlíkem a zelím, s bramborou kaší a pořádnou nakládačkou, anebo také s křenovou omáčkou. Možností je spousta, těžko zjistíme, který z receptů mají Češi nejraději. Ale nejspíš se […]

Přečíst článek
Pastrami z domácí udírny od MAD BBQ

Pastrami z domácí udírny od MAD BBQ

Původem se jedná o delikatesu z Rumunska. Ale přivlastnili jí američané a jejich pastrami sandwich je chloubou tamního streetfoodu. No není divu, je to totiž fakt hodně dobrý. Tak moc, že o tom budete psát mamce domů ještě týden potom, co už bude lednička řádně vyluxovaná. Abyste si ale mohli tento legendární sandwich udělat, budete nejdřív […]

Přečíst článek
Bobův uzený kapr

Bobův uzený kapr

Blíží se Vánoce a s nimi je pevně spjatá jedna typická česká ryba. Ano samozřejmě, je to kapr. Jenže ten se na Vánoce nemusí jenom smažit klasicky v trojobalu. Samozřejmě ho můžeme i udit. A další výhoda je, že udit kapří podkovy nemusíme pouze na Vánoce, ale klidně celý rok. Jen aktuálně máte jedinečnou možnost zakoupit kapra […]

Přečíst článek
Poctivý hot dog z domácí udírny

Poctivý hot dog z domácí udírny

Udělat si doma pořádný hot dog bývá docela obtížné. Sehnat kvalitní párek, který má navíc pořádný průměr, je občas hodno zkušeností Indiana Jonese. Mezi regály v obchoďáku tak často chybí jen ten valící se kámen a Sean Connery. Naštěstí stejně jako Harrison Ford se do této pěstní bitky klidně můžete pustit s revolverem v ruce. S receptem od […]

Přečíst článek
Legendární uzená makrela

Legendární uzená makrela

Domácí uzená makrela. Jednoduchý a tradiční recept na uzenou makrelu od strejdy Boba.

Přečíst článek
Domácí paprikové klobásy z udírny od MAD BBQ

Domácí paprikové klobásy z udírny od MAD BBQ

Začínáte s uzením a přemýšlíte, jak si vyudit vlastní klobásky, které oslní sousedy i příbuzné, ale nebudou pro začátečníka moc náročné? Nebo hledáte spolehlivý a poměrně jednoduchý recept na nejlepší klobásy široko daleko? Pak čtěte dál. Náš kolega MAD BBQ vás provede celým procesem výroby v elektrické udírně. Suroviny: Na 1 kilogram masa použijeme toto […]

Přečíst článek

Mohlo by se Vám hodit

Sledujte nás na Instagramu

Nezmeškejte žádné
novinky či slevy!